Neem telefonisch contact voor uw gratis offerte

0472 57 47 09  &  0477 57 25 28

 

 

 

 

 

Buitenbepliestering - Spuitkurk

Isolatie - Sierbepleistering

Onze zaakvoerder is een geregistreerd aannemer. Onze klanten zijn zowel privé personen (particulieren) als de industrie. Wij zijn vooral actief in de provincie West-Vlaanderen.


Wenst U nog meer gedetailleerde info over onze activiteiten en bedrijf of wenst een een gratis offerte, aarzel dan niet om Deroo Claude & Co te contacteren, hetzij via e-mail of via telefoon 056 38 04 02

Over Deroo Claude & CO BVBA

 

 

Deroo Claude & co bvba is een onderneming die al sinds sinds drie generaties actief is op het gebied  van  stukadoorwerken, binnenbepleistering, buitenbepleistering, bepleistering op isolatie,cementeerwerken, sierpleisterwerken, aanbrengen van steenstrips, natuurpleister, moluurwerken, gevelbepleistering, kaleien.


De specialiteit van onze firma is het aanbrengen van bepleistering op isolatie.


Het aanbrengen van deze bepleistering gebeurt onder toezicht van de leverancier van het materiaal. Op de bepleistering van isolatie wordt door onze firma  een verzekeringspolis van 10 jaar op naam van de klant afgeleverd. Deze verzekeringspolis omvat een garantie van 10 jaar op de uitgevoerde werken en is één van onze grootste troeven.

 

Wij zijn actief  zowel in de nieuwbouw als in de verbouwingen (renovatie).


Het sterke punt is de meewerkende zaakvoerder, die tevens elk project mee opvolgt.